|
|||||||||||||||||||||||||
| Ważna wiadomość: Artykuły poświęcone konwersji pomiędzy różnymi formatami video znajdziesz tutaj |
![]() ![]() |
nie, 28 lut 2010 - 22:25
|
|
|
Taki sobie nikt Grupa: Administrator Postów: 4,405 Rozpoczętych tematow: 458 Dołączył: wto, 22 lis 05 Skąd: 53°36'21,3 N 16°47'53,3 E Nr użytkownika: 1 |
CYTAT W 2009 roku grupka indyjskich naukowców, odkrywa stopniowy wzrost temperatury jądra Ziemi. Współpracujący z nimi Adrian Helmsley przekazuje te dane żadowi USA. Od tego momentu rozpoczyna się wyścig z czasem, którego celem jest przetrwanie ludzkości. Trzy lata później o nadchodzącym kataklizmie dowiaduje się Jackson Curtis. Chcąc ratować siebie i rodzinę, postanawia za wszelką cenę dostać się do Chin, gdzie budowane są arki dla wybranej grupy ludzi. za: fdb.pl Przepraszam ale to co zaczęło się dziać od 20 bodaj minuty (może lekko później) od momentu jak limuzyną uciekali z rodziną przyprawiło mnie o mdłości. Im dalej tym gorzej. To jakaś paranoja. W pewnym momencie pomyślałem, że w łapki wpadł mi "fake". Nie potrafię nic napisać pozytywnego. Dla mnie to najgorszy gniot w 2010 i nie sądzę by coś go przebiło do końca roku. 1/10 za efekty |
|
|
|
nie, 28 lut 2010 - 23:31
|
|
![]() ®Profesjonalista Grupa: Administrator Postów: 2,071 Rozpoczętych tematow: 71 Dołączył: pon, 28 lis 05 Skąd: z Kondominium Nr użytkownika: 383 |
Od czasu "Gwiezdnych wrót" kolejne filmy Rolanda Emmericha są coraz bardziej schematyczne i przewidywalne... i oczywiście coraz bardziej nadziane animacją komputerową, która potrafi doskonale przypudrować banalność scenariuszy tak aby przynajmniej część widowni była w stanie je przełknąć. Ale muszę powiedzieć, że właściwie się nie zawiodłem... bo niczego naprawdę intrygującego się po Emmerichu nie spodziewałem
Ale i tak "2012" jest odrobinę bardziej oryginalny od "Avatara" Jamesa Camerona (który do tej pory był nieco bardziej pomysłowy od Emmericha). Ten pierwszy film można porównać do kotleta który był 5 razy odgrzewany, a ten drugi do kotleta który był już 10 razy jedzony. Życzę smacznego... 4/10 za niezły poziom rzemieślniczy (bo o sztuce mówić tu nie można). -------------------- Matryce kwantyzacji, kompilacje Xvida i inne rzeczy (aktualizacja 13.07.2011)
Oby trąba twojego słonia nie trafiła w kaktusy... |
|
|
|
pon, 01 mar 2010 - 20:05
|
|
![]() Już coś wiem ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel serwisu Postów: 393 Rozpoczętych tematow: 53 Dołączył: pon, 28 lis 05 Skąd: 3miasto Nr użytkownika: 382 |
Ja bym celował z punktacją gdzieś pomiędzy Wami, czyli 2,5/10
Zasadniczo chyba największe moje rozczarowanie filmem w całym roku 2009. Jednakże wspominany przez Jawora Avatar oceniam dużo wyżej. Nie jest to dzieło ,ale w wersji 3D to świetna rozrywka dla zmęczonego umysłu Zresztą jest to temat na inną recenzję.... |
|
|
|
| Google Bot |
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |