|
|||||||||||||||||||||||||
| Ważna wiadomość: Artykuły poświęcone konwersji pomiędzy różnymi formatami video znajdziesz tutaj |
![]() ![]() |
pon, 09 lut 2009 - 21:06
|
|
![]() Cham forumowy ![]() ![]() Grupa: Przyjaciółka serwisu Postów: 55 Rozpoczętych tematow: 9 Dołączył: śro, 23 lis 05 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 85 |
Moze kogos zainteresuje własny wyrób wędlin
Przedstawiam parę fotek na zachętę: Mieso po peklowaniu:
wędzonki_po_peklowaniu.JPG ( 65,24k )
Liczba pobrań: 48Przygotowane wędzonki suszone przed wędzeniem
wędzonki_suszone_przed_wędzeniem.JPG ( 116,3k )
Liczba pobrań: 47I tu problem, padły mi baterie w trakcie wędzenia ( tych zdjęć nie udało mi sie zrobić ) Wędzonki po wędzeniu
wędzonki_po_wędzeniu.JPG ( 69,27k )
Liczba pobrań: 55Wędzonki po parzeniu
wędzonki_po_parzeniu.JPG ( 80,15k )
Liczba pobrań: 47I smakowanie poledwicy
polędwica_smakowana.JPG ( 36,86k )
Liczba pobrań: 56Niech Wam ślinka obecna będzie WaRo58 |
|
|
|
wto, 10 lut 2009 - 14:38
|
|
![]() Już coś wiem ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel serwisu Postów: 393 Rozpoczętych tematow: 53 Dołączył: pon, 28 lis 05 Skąd: 3miasto Nr użytkownika: 382 |
No to już jest podniesienie poprzeczki ponad mój osiągalny poziom
Z widocznych na fotkach składników brakuje mi miejsca w lodówce oraz ogrodu i drzew |
|
|
|
wto, 10 lut 2009 - 19:40
|
|
![]() Cham forumowy ![]() ![]() Grupa: Przyjaciółka serwisu Postów: 55 Rozpoczętych tematow: 9 Dołączył: śro, 23 lis 05 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 85 |
No to już jest podniesienie poprzeczki ponad mój osiągalny poziom Z widocznych na fotkach składników brakuje mi miejsca w lodówce oraz ogrodu i drzew Ja tam w Ciebie wierzę, lodówka moze być u sąsiadów, ogród i drzewa u "chwilowej narzeczonej", jak przyniesiesz efekty to i awantury pewnie w domu nie będzie, a moze i chwila przyjemności wcześniej. |
|
|
|
śro, 11 lut 2009 - 11:33
|
|
![]() VideoAudio.pl Team Grupa: Administrator Postów: 3,520 Rozpoczętych tematow: 165 Dołączył: wto, 22 lis 05 Skąd: Jarocin Nr użytkownika: 6 |
Coś mi się wydaje, że WaRo58 powinien zmienić branżę...
-------------------- |
|
|
|
pią, 13 lut 2009 - 10:39
|
|
![]() Już coś wiem ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel serwisu Postów: 393 Rozpoczętych tematow: 53 Dołączył: pon, 28 lis 05 Skąd: 3miasto Nr użytkownika: 382 |
Coś mi się wydaje, że WaRo58 powinien zmienić branżę... Pewnie nie on jeden A tak na marginesie, to zaraziłem swoją pasją kilka osób. Kumpel właśnie upiekł pierwszą w życiu rzecz - chleb wg przepisu WaRo58. Full success Chętnie bym zapoznał się (nawet teoretycznie) z procesem wędzenia. Więcej fotek proszę ... |
|
|
|
pią, 13 lut 2009 - 20:16
|
|
Chętnie bym zapoznał się (nawet teoretycznie) z procesem wędzenia. Więcej fotek proszę ... Mówisz, masz. Niestety własnych zdjęć nie mogę pokazać, bo jak napisałem "padła" mi bateria, ale nie jestem "psem ogrodnika". Korzystałem ze strony http://wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1173. Tam jest i świetny opis i zdjęcia. Czuj dym Krzych_1969 Pozdrawiam WaRo58 |
|
|
|
| Google Bot |
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |