|
|||||||||||||||||||||||||
| Ważna wiadomość: Artykuły poświęcone konwersji pomiędzy różnymi formatami video znajdziesz tutaj |
![]() ![]() |
czw, 03 cze 2010 - 11:08
|
|
|
Taki sobie nikt Grupa: Administrator Postów: 4,405 Rozpoczętych tematow: 458 Dołączył: wto, 22 lis 05 Skąd: 53°36'21,3 N 16°47'53,3 E Nr użytkownika: 1 |
CYTAT Rok 2044. Postapokaliptyczny krajobraz zniszczonej Ameryki przemierza Eli (Denzel Washington) – samotnik i wolny strzelec. Mężczyzna jest w posiadaniu tajemniczej księgi, w której znajduje się „klucz” i wiedza niezbędna do ocalenia ludzkości. Podczas podróży bohater trafia do małego miasteczka zarządzanego przez burmistrza – tyrana Carnegie (Gary Oldman). Despota, chcąc przejąć totalną władzę nad ludźmi za wszelką cenę próbuje wejść w posiadanie Księgi. Na drodze Eliego staje również niezwykle seksowna dziewczyna o imieniu Solara (Mila Kunis). Rozpoczyna się dramatyczna walka o ocalenie ludzkości. za: fdb.pl Z całego filmu jedyną pozytywną rzeczą było uświadomienie mnie na końcu czego brakuje głównemu bohaterowi. Cała reszta była jak leżąca obok nasączona szmatka z eterem - nie powodując nagłego "odejścia" ale lekko przymulając. Wszystkie ścieżki wrażeń jakie odnosiłem zbiegały się ku Mad Max-owi, którego nie do końca trawię Minęły 72h a ja nie wiele już pamiętam z filmu. I to niech będzie najlepszym komentarzem. Ja oceniam na 3/10 a Ty? |
|
|
|
czw, 03 cze 2010 - 15:17
|
|
![]() Już coś wiem ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel serwisu Postów: 393 Rozpoczętych tematow: 53 Dołączył: pon, 28 lis 05 Skąd: 3miasto Nr użytkownika: 382 |
Podtrzymuję tę ocenę. Film wpisuje się w nieudaną serię nowoczesnych produkcji traktujących o katastrofie i zagładzie ludzkości, a będących w istocie katastrofami dla tych, którzy wyłożyli na te projekty swoją kasę. MadMax'a akurat lubię, ale to "coś" na szczęście nawet nie próbuje mu dorównać. Szkoda tylko Denzel'a - niezły aktor, a taki kiepski film.
|
|
|
|
| Google Bot |
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |