|
|||||||||||||||||||||||||
| Ważna wiadomość: Artykuły poświęcone konwersji pomiędzy różnymi formatami video znajdziesz tutaj |
![]() ![]() |
nie, 04 lip 2010 - 10:08
|
|
|
Taki sobie nikt Grupa: Administrator Postów: 4,405 Rozpoczętych tematow: 458 Dołączył: wto, 22 lis 05 Skąd: 53°36'21,3 N 16°47'53,3 E Nr użytkownika: 1 |
CYTAT Jest to opowieść o pewnej skomplikowanej rodzinie. Sam (Tobey Maguire) przebywa na misji wojskowej w Afganistanie. Wkrótce omyłkowo zostaje uznany za zmarłego. Jego żoną (Natalie Portman) i dwójką dzieci zaczyna opiekować się jego brat, Tommy (Jake Gyllenhaal). Życie rodziny zostaje jeszcze bardziej zrujnowane, gdy niespodziewanie do domu powraca Sam.. za: fdb.pl Wielkie brawa dla ludzików od trailerka - piękna "manipulacja" wycinkami Dam 6,5/10 z racji mocnej poprawności |
|
|
|
nie, 04 lip 2010 - 11:21
|
|
![]() Już coś wiem ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel serwisu Postów: 393 Rozpoczętych tematow: 53 Dołączył: pon, 28 lis 05 Skąd: 3miasto Nr użytkownika: 382 |
Jake Gyllenhaal wyrasta aktualnie na gwiazdę (Prince Of Persia), ale mnie to nie wystarczyło. Oglądałem (a raczej próbowałem) i w trakcie przysnąłem. Nie pamiętam o czym to było i jak się skończyło. Może to było zmęczenie, a moja ocena 2/10 jest chyba na wyrost. Realizatorzy nie trafili w moje gusta.
|
|
|
|
| Google Bot |
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |