IPB
Informacje na temat kosztów utrzymania serwisu oraz aktualnych dotacji
Nazwa Koszta Dotacje Pozostało Termin
Domena (rok) 120 120 0 31.12.2011
Serwer www (rok) 427 80 367 20.04.2012
Lista użytkowników, którzy wsparli nasz serwis

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Ważna wiadomość: Artykuły poświęcone konwersji pomiędzy różnymi formatami video znajdziesz tutaj

Reply to this topicStart new topic
> Brothers /Bracia
Ocena 2 V
Diamond
post nie, 04 lip 2010 - 10:08
Post #1

Taki sobie nikt
Ikona grupy

Grupa: Administrator
Rozpoczętych tematow: 458
Nr użytkownika: 1

CYTAT
Jest to opowieść o pewnej skomplikowanej rodzinie. Sam (Tobey Maguire) przebywa na misji wojskowej w Afganistanie. Wkrótce omyłkowo zostaje uznany za zmarłego. Jego żoną (Natalie Portman) i dwójką dzieci zaczyna opiekować się jego brat, Tommy (Jake Gyllenhaal). Życie rodziny zostaje jeszcze bardziej zrujnowane, gdy niespodziewanie do domu powraca Sam..

za: fdb.pl

Wielkie brawa dla ludzików od trailerka - piękna "manipulacja" wycinkami wink.gif Gdybym miał oceniać zwiastun dałbym 9/10. Zdaje sobie sprawę aby wczuć się wq. sytuację i klimat nie można używać skrótów filmowych stąd rozwinięcie, które może lekko przynudzić (lekko). Im dalej tym lepiej jednak specyfika i tematyka powoduje, że szału nie będzie. Możemy tylko ślinić się na Natalie Portman i podziwiać wiarygodność Tobey Maguire (starsza dziewczynka też była baaardzo realistyczna). W całości zabrakło mi tego na nastawiał mnie trailer. Ja odebrałem to jako "problem" z miłością. Byłem pewien, że główny wątek będzie o nowej miłości i komplikacjach z tym związanych. Jednak po obejrzeniu odniosłem wrażenie, że nie to było głównym wątkiem tylko...

Dam 6,5/10 z racji mocnej poprawności wink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Krzych_1969
post nie, 04 lip 2010 - 11:21
Post #2

Już coś wiem

Grupa: Przyjaciel serwisu
Rozpoczętych tematow: 53
Nr użytkownika: 382

Jake Gyllenhaal wyrasta aktualnie na gwiazdę (Prince Of Persia), ale mnie to nie wystarczyło. Oglądałem (a raczej próbowałem) i w trakcie przysnąłem. Nie pamiętam o czym to było i jak się skończyło. Może to było zmęczenie, a moja ocena 2/10 jest chyba na wyrost. Realizatorzy nie trafili w moje gusta.

+Quote Post
Google Bot

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

- Wersja Lo-Fi Aktualny czas: wtorek, 07 luty 2012 - 15:45

Zabronione jest bez zgody właściciela wyrażonej na piśmie; kopiowanie, powielanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie w całości lub we fragmentach informacji, danych lub innych treści Serwisu.