|
|||||||||||||||||||||||||
| Ważna wiadomość: Artykuły poświęcone konwersji pomiędzy różnymi formatami video znajdziesz tutaj |
![]() ![]() |
nie, 30 kwi 2006 - 10:21
|
|
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1 Rozpoczętych tematow: 1 Dołączył: nie, 26 lut 06 Nr użytkownika: 4,542 |
Witam
Mam pytanie dotyczące opisu : “Dodawanie napisów do gotowego materiału DVD” Otóż przestudiowałem cały artykół i krok po kroku postąpiłem jak w opisie. Jednak ja mam na oryginalnym DVD 4 (cztery)odcinki filmu z ciekawie zrobionym menu, które chciałbym zatrzymać. W rezultacie napisy są zrobione prawidłowo. Problem polega na wybieraniu w menu poszczególnych odcinków. Po wybraniu drugiego lub pozostałych filmów zaczynają sie one nie od początku. Pytanie moje to: czy jest to sprawa ustawienia chaprów ? Czy moze cos omijam lub robię źle? Jak można z tego wybrnąć? Pozdrawiam token |
|
|
|
pią, 05 maj 2006 - 22:18
|
|
![]() Doświadczony Grupa: Administrator Postów: 474 Rozpoczętych tematow: 10 Dołączył: wto, 22 lis 05 Skąd: Szczecin Nr użytkownika: 37 |
Podaj w jakim sofcie tworzyłeś ten matriał?
Wygląda na błąd linkowania i trzeba by zrobić to od początku -------------------- Pamiętaj o Regulaminie Nie zaśmiecaj forum dublując tematy lub pisząc posty w nieodpowiednim dziale!
|
|
|
|
pon, 09 mar 2009 - 14:34
|
|
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 5 Rozpoczętych tematow: 2 Dołączył: śro, 25 lut 09 Nr użytkownika: 14,779 |
Witam. Chciałem dodać napisy do serialu wydanego na dvd,przy pomocy tego opisu:
http://www.divx.howto.pl/art-59_dodawanie-...terialu-dvd.htm Jednak jest problem, ponieważ płyta jest tak skompilowana w oryginale że wszystkie 5 odcinków jest zawartych w plikach od VTS_04_1 d- VTS_04_5 a DVDMaestro kompiluję mi każdy odcinek w osobnym VTS i tak po zakończeniu pracy DVDMaestro, mam odcinki w plikach od VTS_01_1 do VTS_05_1 Moje pytanie brzmi, jak ustawić w tym programie, aby zapisał wszystko tak jak powinno być, czyli w pięciu plikach VTS_04? Dodam iż jak robię te same czynności w DVD-Lab PRO 2 to wszystko kompiluje się prawidłowo, ale za to odcinki nie idą od początku i zmienia się ich kolejność. Proszę o jakieś rady bo już męczę się z tym od tygodnia. |
|
|
|
| Google Bot |
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |