|
|||||||||||||||||||||||||
| Ważna wiadomość: Artykuły poświęcone konwersji pomiędzy różnymi formatami video znajdziesz tutaj |
![]() ![]() |
sob, 27 mar 2010 - 18:35
|
|
|
Taki sobie nikt Grupa: Administrator Postów: 4,405 Rozpoczętych tematow: 458 Dołączył: wto, 22 lis 05 Skąd: 53°36'21,3 N 16°47'53,3 E Nr użytkownika: 1 |
CYTAT James rozpoczyna służbę w oddziale wojskowym, który zajmuje się rozbrajaniem bomb na polu walki. James obejmuje dowództwo, w czasie kiedy trwa tu poważny konflikt. Swoich podwładnych zaskakuje decyzjami, przez które wydaje się, że śmierć jest mu obojętna. Irackie miasto, w okolicach którego stacjonują, pogrąża się w chaosie. James pokazuje swoją prawdziwą twarz, a wydarzenia, które będą temu towarzyszyć sprawią, że życie bohaterów już nigdy nie będzie takie samo. za: fdb.pl Nie było tak źle by nie mogło być lepiej. Czuję lekki niedosyt i czegoś mi w nim brakowało. Po zwiastunie nie nastawiałem się na kino akcji i pod tym względem nie było zaskoczenia. Można stwierdzić, że solidny materiał z "pracy" sapera w Iraku (z mocno przeciąganymi ujęciami - nie twierdzę, że to wada), ale czy ta solidność była aż tak mocno by sypnąć Oskarami? Dla fanów tematu zapewne obowiązkowa pozycja jednak nie wiem jak odniosą się do filmu zwolennicy kina akcji... Obejrzeć można ale czy trzeba? |
|
|
|
![]() ![]() |