|
|||||||||||||||||||||||||
| Ważna wiadomość: Artykuły poświęcone konwersji pomiędzy różnymi formatami video znajdziesz tutaj |
![]() ![]() |
sob, 12 cze 2010 - 10:10
|
|
|
Taki sobie nikt Grupa: Administrator Postów: 4,405 Rozpoczętych tematow: 458 Dołączył: wto, 22 lis 05 Skąd: 53°36'21,3 N 16°47'53,3 E Nr użytkownika: 1 |
CYTAT Solomon zostaje wygnany z klasztoru, gdzie próbował odkupić swoje winy i skryć się przed złem. Tułając się po Anglii spotyka rodzinę purytan, z którą zabiera się w dalszą podróż. Kilka dni później Crowthorntowie zostają zaatakowani przez sługi Malachiego. Po krótkiej walce jedna z córek zostaje porwana, a reszta rodziny zabita. Solomon poprzysięga umierającemu Williamowi, że odnajdzie Meredith i uwolni ją z rąk Malachiego. za: fdb.pl Oglądając mocno mi się kojarzył z Van Helsing. Także i ta produkcja to taka lekko "baśniowa"? Klimaty specyficzne, efekty nie najgorsze a treść do przełknięcia. Takie zdecydowanie lekkie kino do rozluźnienia się po ciężkim tygodniu. Do myślenia nie jest za wiele a i mały wypad do kuchni lub WC nie wymaga pauzowania by być w temacie Wypożyczyć - obejrzeć - usunąć Dam średnią czwóreczkę (4/10) - nie usnąłem mimo później godziny... |
|
|
|
wto, 12 kwi 2011 - 13:49
|
|
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 19 Rozpoczętych tematow: 5 Dołączył: sob, 26 cze 10 Nr użytkownika: 15,608 |
A ja lubię takie klimaty. Warto zobaczyć. Niezłe sceny.
Oceniam na : 6/10 |
|
|
|
| Google Bot |
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |