|
|||||||||||||||||||||||||
| Ważna wiadomość: Artykuły poświęcone konwersji pomiędzy różnymi formatami video znajdziesz tutaj |
![]() ![]() |
nie, 04 lip 2010 - 19:28
|
|
|
Taki sobie nikt Grupa: Administrator Postów: 4,405 Rozpoczętych tematow: 458 Dołączył: wto, 22 lis 05 Skąd: 53°36'21,3 N 16°47'53,3 E Nr użytkownika: 1 |
CYTAT Michael Oher dostaje życiową szansę, gdy dyrekcja prestiżowej szkoły średniej, za namową trenera, zgadza się by uczęszczał tam na zajęcia. Niestety. bezdomny, mieszkający w slumsach chłopak nie potrafi odnaleźć się w nowej sytuacji. Do czasu gdy przygarnia go rodzina Touhy, dając mu szansę na stanie się kimś za: fdb.pl Z cyklu Kino Bambino przedstawia. Na początku wierzyłem, że będzie to film tragiczny ale DOPIERO po 40 minutach pokapowałem się, że to "chyba" strata czasu. Po godzinie wiedziałem już, że to bajeczka na styl "kina familijnego" ale szkoda mi było straconej godziny więc domarnowałem drugą. Za dużo cukru w cukrze Marysiu! OD_RA_DZAM zdecydowanie ten tytuł dla Ciebie i Ciebie. Ale jeżeli jest niedziela, wróciłeś z mszy i siadłeś ze swoimi pociechami przed TV - WŁĄCZAJ |
|
|
|
czw, 09 wrz 2010 - 09:55
|
|
![]() VideoAudio.pl Team Grupa: Administrator Postów: 3,520 Rozpoczętych tematow: 165 Dołączył: wto, 22 lis 05 Skąd: Jarocin Nr użytkownika: 6 |
Faktycznie strasznie cukierkowy. Pomimo, ze jest to film ma faktach, to nie wierzę, że takie wydarzenia mogą mieć miejsce w obecnym świecie.
-------------------- |
|
|
|
| Google Bot |
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |