|
|||||||||||||||||||||||||
| Ważna wiadomość: Artykuły poświęcone konwersji pomiędzy różnymi formatami video znajdziesz tutaj |
![]() ![]() |
nie, 16 maj 2010 - 19:47
|
|
|
Taki sobie nikt Grupa: Administrator Postów: 4,405 Rozpoczętych tematow: 458 Dołączył: wto, 22 lis 05 Skąd: 53°36'21,3 N 16°47'53,3 E Nr użytkownika: 1 |
CYTAT Złodziej włamuje się do jednego z zamożnych domów. Na początku wszystko idzie z planem, lecz nagle słyszy krzyki. Okazuje się, że nie tylko on wpadł na pomysł odwiedzenia domu, drugim nieproszonym gościem jest człowiek mający zupełnie inne plany.. Kiedy na dworze ziąb i plucha a na dysku świeci pustkami cofnąłem się lekko do tyłu i sięgnąłem po propozycję z roku 2009 w myśl zasady z braku laku dobry kit. Zapowiada się niewinnie jednak szybko okazuje się, że to tylko pozory. Nie sposób nie zauważyć podobieństw do kolejnych części Piły w końcu reżyser ten sam... Niby dom nie pałac i akcja nie wychodzi poza to wszystko to tak rozłożone w czasie, że nie sposób zasnąć. A i podziękowania się należą iż nie przedłużono tego do 120 minut Obejrzeć można ale czy trzeba? 4/10 za scenę na stole - to był jedyny moment kiedy we mnie coś drgnęło |
|
|
|
![]() ![]() |