|
|||||||||||||||||||||||||
| Ważna wiadomość: Artykuły poświęcone konwersji pomiędzy różnymi formatami video znajdziesz tutaj |
![]() ![]() |
śro, 02 cze 2010 - 22:52
|
|
![]() Już coś wiem ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel serwisu Postów: 393 Rozpoczętych tematow: 53 Dołączył: pon, 28 lis 05 Skąd: 3miasto Nr użytkownika: 382 |
CYTAT("filmweb.pl") Lawrence Talbot (Benicio Del Toro) po długim pobycie w Stanach Zjednoczonych wraca do swojego rodzinnego domu w wiktoriańskiej Wielkiej Brytanii. Pewnego dnia zostaje ugryziony przez wilkołaka i zaczyna się zmieniać w potwora. Jakiś czas temu, przy okazji wyrażenia własnej opinii o filmie "Sherlock Holmes" wspomniałem o "Wilkołaku" jako nieźle zapowiadającej się premierze. Szczerze mówiąc oczekiwałem podobnego złamania konwenansów i szablonu, jak w przypadku "Holmes'a", ale niestety ... Trudno uznać ten film za zły. Jeśli w obsadzie mamy Anthony'ego Hopkins'a i Benicio Del Toro, to Isaury raczej z tego nie będzie. Ale nie nie jest to także dzieło wybitne. Scenariusz to odgrzewany wielokrotnie kotlet, a aktorstwo w wykonaniu wspomnianych wcześniej gwiazd niewiele mu pomaga. Niby kwas, a jednak oglądałem bez poczucia nudy, chociaż projekcja było nieco przydługa. Daję 7/10, ale wyraźnie zaznaczam : spodziewałem się czego o wiele lepszego. |
|
|
|
czw, 03 cze 2010 - 23:14
|
|
|
Taki sobie nikt Grupa: Administrator Postów: 4,405 Rozpoczętych tematow: 458 Dołączył: wto, 22 lis 05 Skąd: 53°36'21,3 N 16°47'53,3 E Nr użytkownika: 1 |
Krzysiek. Multikino, rząd K miejsce 56 to byłeś Ty? Widziałem Cię ale dopiero teraz ja do domu wróciłem by podzielić się moimi wrażeniami
A tak już na poważnie gdyby nie wydawali kasy dla Benicio Del Toro, Anthony Hopkins i pana Matrix (Hugo Weaving) to na efekty by zapewne lepsze wystarczyło. Być może efekty były takie zamierzone by oddać klimat ale ja w 2010 wymagam o wiele więcej Kończ waść wstydu oszczędź i nie rób Wolfman Return Będę mniej wyrozumiały od Krzysztofa. Dam solidne 5/10. |
|
|
|
| Google Bot |
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |