|
||||||||||||||||||||||||||||||
| Ważna wiadomość: Artykuły poświęcone konwersji pomiędzy różnymi formatami video znajdziesz tutaj |
![]() ![]() |
czw, 24 wrz 2009 - 20:29
|
|
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 0 Rozpoczętych tematow: 1 Dołączył: czw, 24 wrz 09 Nr użytkownika: 15,152 |
Witam forumowiczów No właśnie, czy byliście kiedyś u wróżki ? Czy macie jakieś doświadczenia z taką formą spędzania wolnego czasu ? Czekam na opinie zwolenników i przeciwników wróżb. Czy w 21 wieku nadal istnieją osoby, które radzą się wróżek, tarocistów, szarlatanów ?
Może zacznę dyskusję artykułując swoje zdanie: Wróżki, wróże to sposób na chwilową ulgę, rodzaj zakamuflowanej psychoterapii, wygadanie się komuś - takie jest moje zdanie. Zapytać czy ktoś wierzy we wróżkę to tak jakby zapytać: "czy ktoś wierzy w św. Mikołaja". Pytanie powstaje wtedy, gdy zapytamy - czy wróżby pomagają ludziom w życiu, moim zdaniem tak - a to dlatego, że osoba która wróży (nie ważne czy ma talent, zdolności, intuicję) spogląda na życie drugiego człowieka obiektywnie z perspektywy innej osoby i być może wtedy jest w stanie zobaczyć co trapi człowieka i mu pomóc. Dzięki za wasze wpisy Ela -------------------- |
|
|
|
nie, 18 paź 2009 - 13:16
|
|
![]() Taki sobie nikt Grupa: Administrator Postów: 4,235 Rozpoczętych tematow: 417 Dołączył: wto, 22 lis 05 Skąd: 53°36'21,3 N 16°47'53,3 E Nr użytkownika: 1 |
Ja nie wierzyłem, nie wierzę i nie uwierzę dopóki nie poda mi numerów w lotto
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 04 wrzesień 2010 - 06:23 |