IPB
Informacje na temat kosztów utrzymania serwisu oraz aktualnych dotacji
Nazwa Koszta Dotacje Pozostało Termin
Domena (rok) 120 0 120 01.01.2011
Serwer www (rok) 427 -474 427 20.04.2011
Serwer plików (rok) 375 -275 375 25.06.2010
Lista użytkowników, którzy wsparli nasz serwis

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Ważna wiadomość: Artykuły poświęcone konwersji pomiędzy różnymi formatami video znajdziesz tutaj

Reply to this topicStart new topic
> wróżka, tarot, wróżby miłosne, wróżenie... Co o tym myśleć ?
ela66
post czw, 24 wrz 2009 - 20:29
Post #1

Nowicjusz
*

Grupa: Użytkownik
Rozpoczętych tematow: 1
Nr użytkownika: 15,152

Witam forumowiczów No właśnie, czy byliście kiedyś u wróżki ? Czy macie jakieś doświadczenia z taką formą spędzania wolnego czasu ? Czekam na opinie zwolenników i przeciwników wróżb. Czy w 21 wieku nadal istnieją osoby, które radzą się wróżek, tarocistów, szarlatanów ?

Może zacznę dyskusję artykułując swoje zdanie:

Wróżki, wróże to sposób na chwilową ulgę, rodzaj zakamuflowanej psychoterapii, wygadanie się komuś - takie jest moje zdanie. Zapytać czy ktoś wierzy we wróżkę to tak jakby zapytać: "czy ktoś wierzy w św. Mikołaja". Pytanie powstaje wtedy, gdy zapytamy - czy wróżby pomagają ludziom w życiu, moim zdaniem tak - a to dlatego, że osoba która wróży (nie ważne czy ma talent, zdolności, intuicję) spogląda na życie drugiego człowieka obiektywnie z perspektywy innej osoby i być może wtedy jest w stanie zobaczyć co trapi człowieka i mu pomóc.

Dzięki za wasze wpisy Ela

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Diamond
post nie, 18 paź 2009 - 13:16
Post #2

Taki sobie nikt
Ikona grupy

Grupa: Administrator
Rozpoczętych tematow: 417
Nr użytkownika: 1

Ja nie wierzyłem, nie wierzę i nie uwierzę dopóki nie poda mi numerów w lotto wink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

- Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 04 wrzesień 2010 - 06:23
Zabronione jest bez zgody właściciela wyrażonej na piśmie; kopiowanie, powielanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie w całości lub we fragmentach informacji, danych lub innych treści Serwisu.