|
||||||||||||||||||||||||||||||
| Ważna wiadomość: Artykuły poświęcone konwersji pomiędzy różnymi formatami video znajdziesz tutaj |
nie, 28 lut 2010 - 14:46
|
|
![]() Taki sobie nikt Grupa: Administrator Postów: 4,234 Rozpoczętych tematow: 416 Dołączył: wto, 22 lis 05 Skąd: 53°36'21,3 N 16°47'53,3 E Nr użytkownika: 1 |
CYTAT Fabuła filmu skupia się na mężczyźnie, któremu brutalnie zamordowano żonę i małą córeczkę. Rok po tych tragicznych wydarzeniach morderca jego rodziny zostaje zwolniony dzięki umowie, którą zawarł z asystentem prokuratora okręgowego. Teraz ojciec rodziny postanawia wziąć sprawiedliwość w swoje ręce. A zemsta nie dotknie jedynie mordercy, ale także ludzi oraz cały system odpowiedzialny za ułaskawianie złoczyńców. za: fdb.pl Tak odmienny od innych... Po 12 minutach już tyle się wydarzyło a przed nami prawie 90 minut. Film mijał a ja nie chciałem by się kończył. I tak było do połowy. Później lekko siadło by na końcu lekko klapnąć. Lekko naciągane pewne sytuacje z dozą przesady ale można przymknąć oko. Spodziewałem się bardziej spektakularnego zakończenia jednak jako całość ocenię dobrze. Można w ciemno sięgać po pozycję będąc pewnym, że nie będą to zmarnowane prawie 2 godziny. 7/10 "sprawiedliwe"? |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 31 lipiec 2010 - 08:00 |